Over T STROOM

T STROOM: totaaloplossingen op het snijvlak van techniek en technologie. Van elektrotechniek tot ICT en technologie. Project en installatie voor huis en bedrijf. Dat is wat T STROOM je biedt.
Over T STROOM

T STROOM is het bedrijf van Mike Oelen waarin zijn 25 jaar aan kennis en ervaring samenkomt, alsook zijn passie voor slimme en duurzame techniek en technologie. Mike komt met creatieve oplossingen en verrast met vernieuwende toepassingen. Altijd met een scherp oog op functionaliteit, veiligheid en energieverbruik.

Wat kan T STROOM voor je betekenen?

 De T in T STROOM staat niet alleen voor techniek en technologie, maar ook voor totaaloplossingen. Dus van advies en ontwerp tot levering en installatie. T STROOM voert projecten uit op het gebiedvan elektrotechnische installaties en ICT-toepassingen en is gespecialiseerd in installaties op het snijvlak van de elektrotechniek en technologie zoals camerabeveiliging, domotica en zonne-energie.

T STROOM houdt bij elk project en elke installatie de functionaliteit, veiligheid en energieverbruik scherp in de gaten. Slim, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.